Trött på äta rester
Trött på gammal mat
Trött på att hitta på något nytt
Trött på att laga mat och diska själv
Då är det hit du skall komma idag och sätta dig till dukat bord
Ljus linneservetter blommor och alla gästerna strålar
2 rätters meny med recept från min tid som sås kock i Frankrike och då jag lagade mat åt svenska ambassaden i Tallin
MENY
Kall vårsoppa
Sju små hem Fläskfile med ris mango chuttny jordnötter och bananer
( klassiker från 70 talet)
Kaffe och glass
Plats för 20 personer att äta
Egen dryck får tas med
Senare serveras kaffe med tårta från min tid på Riverton Göteborg som konditor
kl 17 gör vi ett efter insläpp för er som vill vara med och njuta i vårt härliga hus
Inte alla som hamnar i Sjundehimmelen gång på gång
Entré middag 200/ person om du är medlem
Entré middag icke medlem 350/ person
Efter insläpp medlemmar 150 icke medlem 350